Materialen:
Ik werk met verschillende merken hoogwaardige Mohair wol. Ik heb héél veel verschillende kleuren in allerlei tinten. Wat ik wel heb gemerkt is dat de kleuren op de foto soms anders over komen dan in het echt.

Eigenschappen:
Mohair heeft een zelfreinigende eigenschap. Na het dragen kan je het vest een avondje in de buitenlucht hangen. Het vest na het douchen in een dampige badkamer ophangen kan ook. Op die manier is jouw vest weer fris en houd je hem lang mooi!
Wil je het toch wassen, doe dit dan op de hand met een mild wol wasmiddel. Belangrijk is dan om goed uit te spoelen en beslist niet te wringen! Daarna laat je het vest liggend op een handdoek drogen.

Maten:
Mijn vesten zijn one size en geschikt voor vrouwen met de maten 38 t/m 42.
De vesten hebben ook allemaal dezelfde prijs, ongeacht de kleuren of strepen.

Meerprijs:
Tegen meerprijs kunnen de vesten dikker en/of langer gemaakt worden.

Verkooppunten:
Een aantal van mijn vesten verkoop ik in de winkel LLEN FASHION STORE. 
Deze winkel vind je in Sint-Oedenrode op Markt 27. 
Ga er eens langs om de vesten te zien, voelen, en passen. En als je enthousiast bent, neem je er gelijk één (of meer haha) mee!

Bestellingen en vragen:
Buiten de collectie op deze webshop maak ik natuurlijk ook nog steeds truien en vesten op bestelling. Zie je een mooi vest maar wil je andere kleuren? Dat kan natuurlijk!

Vragen:
Wil je iets weten over onze producten of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met ons via het contactformulier, Instagram, Facebook of stuur een mail.

Anne en ik vinden het reuze spannend en leuk om deze nieuwe stap te zetten en kijken ernaar uit om jullie blij te maken met een mooie BATS!

Groetjes, Klaris en Anne